NaslovnicaVijestiMessi i Ronaldo odbili istu brutalnu ponudu!

Messi i Ronaldo odbili istu brutalnu ponudu!

Portugalska superzvijezda Cristiano Ronaldo odbio je promovirati turizam Saudijske Arabije nakon što su mu ponudu poslale neke od najbogatijih porodica u zemlji, pišu engleski mediji.

Messi i Ronaldo

Navodno je zvijezdi Juventusa ponuđeno šest milijuna eura godišnje da snimi nekoliko reklama, ali također da posjeti Saudijsku Arabiju kako bi je promovirao.

Saudijska Arabija traži način kako bi popravila svoj imidž, a za to bi kao glavni alat koristili sport u koji ulažu sve više i više novca.

Prošle sezone se čak i španjolski kup odirao u toj zemlji.

Ista ponuda je navodno poslana i Messiju, ali je i on kao i Ronaldo odmah odbio ponudu, jer ne žele imati ništa sa državom koja ima tako lošu reputaciju.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!