NaslovnicaVijestiMESSI ILI RONALDO? Jose Mourinho dao iskren odgovor na pitanje tko je...

MESSI ILI RONALDO? Jose Mourinho dao iskren odgovor na pitanje tko je bolji od njih dvojice!

Debata oko toga tko je bolji, Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo, traje već više od desetljeća. Sve je počelo 2007. godine kada je Messi dobio epitet jednog od najtalentiranijih mladih igrača na svijetu, dok je Ronaldo u to vrijeme već briljirao u Premier ligi u dresu Manchester Uniteda.

Mourinho odgovorio na pitanje Messi ili Ronaldo

Od tada, njih dvojica su zajedno osvojili čak deset Zlatnih lopti, a i danas, jedanaest godina kasnije, smatraju se dvojicom najboljih igrača na svijetu. Pored nevjerovatnog broja postignutih golova, te oborenih rekorda, ono što ih izdvaja od svih ostalih je njihova konzistentnost na samom vrhu, gdje već više od deset godina ne prestaju oduševljavati nogometni svijet.

Nema sumnje kako će se desetljećima nakon što završe karijere postavljati pitanje tko je bio bolji od njih dvojice. Obojica imaju veliki broj svojih fanova i ljubitelja, a zanimljiv odgovor upravo na to pitanje dao je i Jose Mourinho, koji je danas gostovao u beIN Sports studiju.

Portugalski stručnjak je trenirao sunarodnjaka Ronalda u Real Madridu, gdje mu je često velike probleme stvarao upravo igrač najvećeg rivala Barcelone Lionel Messi. On je rekao: “Mislim da je nepravedno za obojicu kad netko kaže da je jedan bolji od drugog. Mislim da su njih dvojica različiti igrači, nepravedno ih je porediti. Jedino što mogu reći je da kad sam imao Ronalda na svojoj strani, ja sam bio jako sretan čovjek.”

“Također, kad je moj tim igrao protiv Messija, kao i protiv Ronalda nekoliko puta, morao sam puno razmišljati kako ih zaustaviti. Činjenica kojoj se zaista treba diviti je broj godina koliko su proveli na samom vrhu. Uvijek kažem istu stvar, čak i sa trenerima, da pobijedite jednom, to se može dogoditi. Međutim, pobjeđivati iznova i iznova je mnogo teže. Kao igrač, možete napraviti pravi ‘boom’, pojaviti se kao uragan, a onda nestati. Njih dvojica su tu više od deset godina i trajat će sve dok ne odluče kada je dovoljno, i kada će se pojaviti netko drugi da ih zamijeni.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!