NaslovnicaVijestiMESSI IZDAO NOVU NAREDBU: Njegov plan je da pobijedi Real Madrida u...

MESSI IZDAO NOVU NAREDBU: Njegov plan je da pobijedi Real Madrida u potpisivanju zvijezde od 100 milijuna funti

Messi izdao novu naredbu. Njegov plan je da pobijedi Real Madrida u potpisivanju zvijezde od 100 milijuna funti Špekulacije koje povezuju Barcelonu sa Paul Pogbom se nastavljaju, Lionel Messi navodno poziva klub da pobijedi Real Madrida u potpisivanju za zvijezdu Manchester Uniteda.

MESSI IZDAO

Prema pisanju BBC-a, francuski internacionalac je dodatno sumnjao u svoju budućnost na Old Traffordu ovog tjedna sugerirajući da ne zna što će se dogoditi u narednim mjesecima.

Zajedno sa The Expressom, koji tvrdi kako bi Manchester United mogao biti spreman da dopusti svojoj zvijezdi da napusti Old Trafford i čini se da se 25-godišnjak zaista približio napuštanju Engleske u korist transfer u Španjolsku.

[su_bet365_100bonus]

Međutim, nisu samo katalonski divovi povezani sa osvajačem Svjetskog prvenstva, budući da je Daily Star napomenuo kako Real Madrid također može razmišljati o zamahu za srednjoškolsku zvijezdu koja bi mogla stvoriti intrigantnu transfernu bitku između dva najveća klub u Španjolskoj.

Prema pisanju Don Balon, tvrdi se da je Messi za ideju pojačavanja momčadi sa dovođenjem Pogbe i želi vidjeti kako Barcelona pobjeđuje Real Madrida u tom transferu, pa čak kada bi pokušali dovesti Pogbu u siječnju, ako bude moguće.

[su_bet365_koeficijenti]

Da li će se bivši Juventusov igrač navići na stil Barcelone? O tome je moguće raspravljati, ali sa Arthurom i Arturo Vidalom koji su stigli ovog ljeta, Ernesto Valverde naizgled ima puno opcija i kvalitete u tom području.

Ipak, kada igrač Pogbine klase potencijalno postane dostupan, zasigurno će biti teško za Barcelonu ili Real Madrid da se odupru pokušajima njegovog dovođenja u narednim prijelaznim rokovima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!