NaslovnicaVijestiMessi izgubio živce: Dosta mi je svega, uvijek sam ja krivac!

Messi izgubio živce: Dosta mi je svega, uvijek sam ja krivac!

As Barcelone Leo Messi izgubio je živce na pitanje novinara o nedavnoj izjavi bivšeg Griezmannovog agenta, koji tvrdi kako se Argentinac pita za sve u Barci, te da je glavni uzrok problema u klubu.

Lionel Messi vratio se juče u Barcelonu nakon reprezentativnih obaveza sa reprezentacijom Argentine.

Na aerodromu je izgubio živce. Prvo su ga dočekali predstavnici ministarstva financija, oni su uspjeli da ga iznerviraju provjerom dokumenata koja je trajala oko sat vremena.

Nakon toga izašao je pred novinare, a izgubio je kontrolu kada su spomenute kritike koje je dobio od bivšeg agenta Antoinea Griezmanna.

“Dosta mi je svega. Uvijek sam ja krivac za sve probleme u klubu”, ljutito je prokomentarisao Messi prije nego što je ušao u automobil.

Bio je to odgovor Argentinca na izjave Griezmannovog bivšeg savjetnika Erica Olhatsa koji je španjolskim medijima izjavio da je Messi rak koji ubija Barcelonu i kontroliše sve u klubu.

“Antoine je stigao u klub u problemima u kojem se Messi pita za sve. Messi je tamo car i monarh i nije sa naklonošću gledao na Griezmannov dolazak u klub. Messi je prijetio da će otići iz kluba samo da bi ustanovio kolika je njegova moć u klubu. Naravno da je na kraju ostao – klasični Messi!”

“Koliko god da je dobar na terenu, toliko je loš van njega. Messijev odnos prema Griezmannu je vrijedan gnušanja – postarao se da Griezmann to i osjeti kad god je mogao. Zaista jadno.” izjavio je nedavno Olhats za France Football.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!