NaslovnicaVijestiMessi iznosi kritiku na račun PSG-a: Ja sam jedini Argentinac kojem klub...

Messi iznosi kritiku na račun PSG-a: Ja sam jedini Argentinac kojem klub nije odao priznanje poslije Svjetskog prvenstva

Leo Messi, koga mnogi smatraju za najboljeg nogometaša svih vremena, odlučio je da će ovog ljeta nastaviti svoju karijeru u Inter Miamiju, timu u vlasništvu Davida Beckhama koji se takmiči u američkoj MLS ligi.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Messi je odbio unosniju finansijsku ponudu iz Saudijske Arabije i, kako je sam istakao, svoju odluku je prvenstveno donio zbog porodičnih razloga.

U razgovoru za argentinske medije osvrnuo se na prošlogodišnje osvajanje naslova svjetskog prvaka, a prozvao je i svoj bivši klub PSG koji mu nije odao priznanje za osvajanje najvećeg trofeja.

Kada se vratio u PSG, Messi nije dočekan uobičajenim počasnim špalirom. “Ja sam bio jedini igrač koji nije dobio priznanje kluba u usporedbi s mojih 25 suigrača”, izjavio je kapetan Argentine.

Sezona u kojoj je postao svjetski prvak i najtrofejniji igrač u povijesti završila je uz zvižduke navijača PSG-a koji su bili nezadovoljni što nakon samo dvije godine napušta klub.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!