NaslovnicaVijestiLionel Messi mjesecima tajno razgovara sa jednim klubom

Lionel Messi mjesecima tajno razgovara sa jednim klubom

Lionel Messi još uvijek nije odlučio u kojem klubu će igrati sljedeće sezone. Njegov ugovor sa PSG-om traje do kraja sezone i u srpnju može napustiti klub bez odštete.

Do sada se najviše spominjala Barcelona u kojoj je proveo 21 godinu prije nego što je otišao u Pariz.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Mislim da Barcelona ima moralni dug prema Messiju. Voljeli bismo da karijeru završi u dresu Barcelone”, rekao je predsjednik Joan Laporta.

No, španjolski mediji javljaju da je Messi već mjesecima u tajnim pregovorima sa Interom iz Miamija, klubom legendarnog nogometaša Davida Beckhama. Isti mediji javljaju da su u Miamiju optimistični oko dovođenja 35-godišnjeg Argentinca.

Lionel Messi je prošle sezone zabio 11 golova i 15 asistencija, a ove szone već ima 12 golova i 13 asistencija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!