NaslovnicaVijesti"Messi mora zaigrati u drugom klubu kako bi dokazao da je jedan...

“Messi mora zaigrati u drugom klubu kako bi dokazao da je jedan od najboljih”

Prema mišljenju poznatog talijanskog agenta Mina Raiole, Lionel Messi bi trebao napustiti Barcelonu i pokazati svoj kvalitet i u nekom drugom klubu.

Messi mora zaigrati u drugom klubu

30-godišnjak se prvom timu Barcelone pridružio davne 2004. godine i od tada je postao najveća legenda u povijesti kluba.

Oborio je mnoštvo rekorda u svojoj karijeri, a također drži i rekord po broju osvojenih Zlatnih lopti, koju je osvajao čak pet puta.

[su_premierleague]

Međutim, argentinski reprezentativac još uvijek nije produžio ugovor sa Blaugranom, iako je bilo mnogo špekulacija u vezi toga ovog ljeta. Potpredsjednik Barcelone Jordi Mestre izjavio je prošle sedmice da jedina stvar koja nedostaje je Messijev potpis i da bi bio vrlo iznenađen ukoliko Argentinac ne produži ugovor.

Raiola, koji je u Manchester United doveo veliki broj svojih klijenata, uključujući Paula Pogbu, Henrikha Mkhitaryana, Zlatan Ibrahimovića i Romelua Lukakua, mišljenja je da bi Messi trebao otići sa Camp Noua.

“Igrač poput Messija mora isprobati drugo iskustvo sa drugim klubom i tako dokazati koliko je zaista sjajan. Pred Barcelonom je period promjena”, rekao je Talijan za španjolsku Marcu.

[su_watch_live_football]

[su_mayweather__mcgregor]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!