NaslovnicaVijestiMESSI O RONALDU: Niko nije očekivao ovakav odgovor!

MESSI O RONALDU: Niko nije očekivao ovakav odgovor!

Leo Messi je prije par dana osvojio četvrtu Zlatnu kopačku, a toliko ima i zvijezda Real Madrida Cristiano Ronalod. Messi o Ronaldu kaže da je on jedan od najboljih nogometaša današnjice.

Messi o Ronaldu

Leo Messi je pričao i o Manchester City i PSG-u, te je rekao da su ove ekipe sada najjače i da su favoriti da osvajanje Lige prvaka.

Manchester City pod vodstvom Pep Guardiole ove sezone igra fantastično, dominiraju u Premiershipu i u Ligi prvaka. City je prvi na tabeli Premiershipa, u 12 utakmica Građani imaju 34 osvojena boda. Što se tiče Lige prvaka završili su na prvoj poziciji u grupnoj fazi.

[su_live_koeficijenti]

Baš kao i City, PSG ove sezone ‘hara’, nemaju poraza u Ligi prvaka ove sezone, a u domaćem prvenstvo su daleko od svojih pratitelja.

“Manchester City i PSG su sada najjače ekipe. Ekipe koje su pokazale da su glavni favoriti za osvajanje Lige prvaka”, rekao je Leo Messi, te se osvrnuo na odnos sa Cristianom Ronaldom:

“Hoćemo li nas dvojica biti prijatelji? Ne znam, jer se prijateljstvo gradi vremenom, a za to treba vremena za upoznavanje. Mi nemamo nikakv odnos, mi se viđamo samo na dodjelama nagrada, te je to jedino vrijeme kada nas dvojica pričamo.”, rekao je Leo Messi za Marcu, te kratko dodao:

[su_no1_for_tennis]

“Između nas dvojice je sve okej, ali jednostavno život je takav da se ne viđamo često.”

Lionel Messi je potpisao novi ugovor s Barcelonom koji važi do 30. lipnja 2021, objavio je katalonski gigant, dodavši da sada otkupna klauzula iznosi vrtoglavih700 milijuna eura. Peterostruki dobitnik zlatne lopte je u Barceloni od 2000. godine, a za prvu momčad je prvi put zaigrao prije 16 godina.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!