NaslovnicaVijestiMessi odabrao četvoricu igrača koji bi mogli osvojiti Zlatnu loptu

Messi odabrao četvoricu igrača koji bi mogli osvojiti Zlatnu loptu

Lionel Messi se smatra najboljim nogometašem svih vremena prema mnogima, te drži rekord s osam osvojenih Zlatnih lopti, najprestižnijim individualnim priznanjem u svijetu nogometa. I dalje je aktivan u argentinskoj reprezentaciji te se očekuje da će sudjelovati na Copa Americi, dok trenutačno igra za Inter Miami u američkoj MLS ligi.

Tijekom reprezentativne pauze gostovao je u Big Time podcastu gdje su ga pitali ima li još nogometnih snova koje želi ostvariti, a on je bio iskren: “Na sportskoj razini bio sam sretan što sam uspio ostvariti sve svoje snove i istina je da nisam mogao tražiti više. Zahvaljujem Bogu što mi je dao toliko na profesionalnoj i ljudskoj razini, kao i s obitelji i prijateljima. Trudim se uživati ​​u svemu što je Bog dao do sada, što je puno.”

U nedavnom intervjuu za francuski L’Equipe, postavljeno mu je pitanje o potencijalnim kandidatima za Zlatnu loptu u budućnosti, na što je odgovorio: “Moglo bi tu biti lijepo rivalstvo između igrača kao što su Erling Haaland, Kylian Mbappe i Vinicius. Mnogo je mladih igrača koji dolaze.

Mislim da će se u budućnosti za nagradu boriti i Lamine Yamal iz Barcelone. Ne isključujem mogućnost da se u skoroj budućnosti profiliraju igrači za koje nitko nije čuo i preuzmu borbu za Zlatnu loptu. Uvijek se stvaraju nove zvijezde i uvjeren sam da je pred nama zaista lijepa nogometna era u kojoj ćemo svi uživati.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!