NaslovnicaVijestiMessi odabrao tri reprezentacije koje smatra favoritima za osvajanje Svjetskog prvenstva

Messi odabrao tri reprezentacije koje smatra favoritima za osvajanje Svjetskog prvenstva

Argentinski nogometaš Lionel Messi izdvojio je tri reprezentacije za koje smatra da su favoriti za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru.

Messi je 2014. postao viceprvak svijeta s reprezentacijom Argentine, nakon što su u finalu izgubili od Njemačke rezultatom 1:0, dok su na Svjetskom prvenstvu u Rusiji eliminirani od Francuske, a time je i trofej namijenjen svjetskom prvaku ostao jedini koji ovaj nogometaš nije osvojio.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako kaže da sve reprezentacije u Katar dolaze “pune nade”, izdvojio je tri selekcije koje vidi kao favorite za Svjetsko prvenstvo.

“Svi smo puni nade, a u Argentini imamo dobru i vrlo motiviranu momčad. Ipak, moramo ići korak po korak, a svi znamo da skupine na Svjetskom prvenstvu nisu lake. Tko je favorit? Za mene su ‘malo iznad ostalih’ Brazil, Francuska i Engleska”, rekao je Messi.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!