NaslovnicaVijestiMessi otkrio kako se pripremao za Livakovića: Shvatio sam da ne smijem...

Messi otkrio kako se pripremao za Livakovića: Shvatio sam da ne smijem čekati

Argentina je jedan od dva finalista Svjetskog prvenstva u Kataru nakon što su prekjučer u polufinalu eliminirali hrvatsku reprezentaciju rezultatom 3:0.

Prijelomni trenutak dogodio se u prvom poluvremenu kada je sudac Daniele Orsato dosudio dvojbeni kazneni udarac nakon sudara Juliana Alvareza i Dominika Livakovića.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Loptu je na bijelu točku postavio Lionel Messi. Dominik Livaković je pročitao stranu, no udarac je bio presnažan i završio je u gornjem kutu mreže. Messi je za argentinske medije otkrio kako se pripremao za Livakovića.

“S našim vratarima Martinezom i Rullijem detaljno sam proučio tehniku ​​hrvatskog vratara, posebice kod izvođenja jedanaesteraca. Odmah smo shvatili da on uvijek čeka igrača do kraja, odnosno da mu zaletom, pogledom i položajem tijela “pokažu” gdje će pucati. Zato sam shvatio da ne smijem čekati, nego pucati što prije. Svima koji protiv Livakovića čekaju teško je zabiti gol. Zato sam odlučio pucati na način na koji sam i uspio”, rekao je.

Momčad Lionela Scalonija u finalu će igrati protiv aktualnih svjetskih prvaka Francuza koji su sinoć svladali Maroko rezultatom 2:0. Argentinci su prethodno bili u finalu 2014. godine kada su poraženi od Njemačke nakon produžetaka minimalnim rezultatom.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!