NaslovnicaVijestiMessi otkrio: Ko je za Argentinca najbolji nogoemtaš svih vremena i kome...

Messi otkrio: Ko je za Argentinca najbolji nogoemtaš svih vremena i kome se kao dječak divio?

Lionel Messi otkrio je domaćim medijima za koga smatra da je najbolji nogometaš svih vremena i kome se kao dječak divio i uživao u njegovim partijama. Riječ je o čovjeku koji je najveći trag pustio igrajući za Real Madrid.

Messi imenovao

Argentinski nogometni virtuoz Lionel Messi debitovao je u dresu Barcelonine momčadi u listopadu 2004. godine, a za to vrijeme već je ispisao nogometnu povijest, postavljao brojne nove nogometne rekorde i prekretnice, igrao sa i protiv nekih velikih nogometnih zvijezda. Ali tko je bio najbolji protiv koga je ikada igrao u karijeri?

VRAĆA SE U LA LIGU? Zlatan Ibrahimović ovom izjavom iznenadio cijelu nogometnu javnost!

Nogometaš koji je na njega ostavio najveći dojam bio je Brazilac Ronaldo. “Ronaldo je bio fenomen. Od svih nogometaša koje sam vidio u životu bio je najbolji. On je u svakom pogledu izuzetan nogometaš”, rekao je Argentinac lokalnim medijima.

“On je mogao učiniti sve sa laptom, niko nije imao takvu lakoću igranja. Plesao je po terenu i da nije bilo nesretnih pobjeda vjerujem da bi se o njemu pričalo kao najboljem nogometašu ikada.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!