NaslovnicaVijestiVRAĆA SE U LA LIGU? Zlatan Ibrahimović ovom izjavom iznenadio cijelu nogometnu...

VRAĆA SE U LA LIGU? Zlatan Ibrahimović ovom izjavom iznenadio cijelu nogometnu javnost!

Napadač Los Angeles Galaxyja Zlatan Ibrahimović danas je dao jako zanimljivu izjavu kojom je nagovijestio kako bi se mogao vratiti u La Ligu, gdje je ranije u svojoj karijeri nastupao za Barcelonu.

Ibrahimović najavio povratak u La Ligu

38-godišnjak je prošlog tjedna, nakon poraza njegovog kluba u gradskom derbiju protiv Los Angelesa u playoff-u MLS-a, po svemu sudeći najavio odlazak iz Sjedinjenih Američkih Država, odnosno povratak u Europu.

Tom prilikom je novinarima rekao: “Preostala su mi još dva mjeseca do isteka ugovora. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Ukoliko ostanem, to će biti dobro za MLS, jer će ju gledati cijeli svijet. Ukoliko odem, nitko se neće sjećati ove lige.”

Samo par dana nakon ove izjave, uslijedila je još zanimljivija. Naime, bivši napadač Barcelone, Manchester Uniteda i Intera je na svom instagram profilu postavio video u kojem govori o mogućem povratku u Španjolsku. Naime, on je objavio story u kojem je rekao: “Pozdrav Španjolska, pogodite što? Vraćam se.”

Ukoliko se ovo zaista dogodi, Ibra će se tako vratiti u La Ligu osam godina nakon što ju je napustio, kada je u svojoj posljednjoj sezoni u dresu Barcelone osvojio ligu, UEFA Superkup i FIFA Svjetsko prvenstvo.

On je u ukupno 46 nastupa u dresu katalonskog giganta postigao 22 gola, prije nego što je otišao na posudbu u AC Milan početkom sezone 2010/11, nakon čega ga je talijanski velikan otkupio.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!