NaslovnicaVijestiMessi podijelio svoju jedinu neostvarenu obiteljsku želju i progovorio o životu u...

Messi podijelio svoju jedinu neostvarenu obiteljsku želju i progovorio o životu u SAD-u

Slavni argentinski nogometaš Lionel Messi je tokom intervjua s YouTuberom Miguelom Granadosom podijelio nekoliko zanimljivih detalja iz svoje osobne svakodnevice.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Messi i njegova supruga Antonella Roccuzzo imaju tri sina. U posljednjem intervjuu otkrio je koliko žarko želi kćer.

“Željeli bismo imati još jedno dijete. Još uvijek čekam djevojčicu u svojoj obitelji”, rekao je Messi koji se ovog ljeta s obitelji preselio u SAD i Inter Miami.

Obitelj Messi prilagođava se načinu života na Floridi. Ističe da su mnoge stvari drugačije u odnosu na ono što je doživio u Europi i Južnoj Americi.

“Želim pobjeđivati ​​i natjecati se s konkurencijom, ali ovdje je sve puno opuštenije. Ovdje su stvari malo drugačije, iako se nastavljam zabavljati. Tako smo odlučili doći ovdje”, rekao je Argentinac.

U posljednjih nekoliko dana, posebna pažnja usmjerena je na izjavu Lionela Messija o problemima koje je imao dok je nosio dres PSG-a. On je istaknuo da se nije osjećao ugodno u dresu pariškog kluba i također je spomenuo da je jedini argentinski nogometaš kojem njegov klub nije čestitao na osvajanju naslova svjetskog prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Leicester City se vraća u Premier ligu

0
Nogometaši Leicester Cityja su se vratili u Englesku Premier ligu nakon poraza svog konkurenta Leeds Uniteda u Londonu kod Queens Park Rangersa (0:4). Sa 94...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!