NaslovnicaVijestiMESSI POKAZAO KLASU: Evo kakvu je poruku poslao Luki Modriću!

MESSI POKAZAO KLASU: Evo kakvu je poruku poslao Luki Modriću!

Messi pokazao klasu! Evo kakvu je poruku poslao Luki Modriću! Zvijezda Barcelone Lionel Messi je, kako se izvješćuje, poslao poruku čestitke veznjaku Real Madrida Luki Modriću nakon što je sinoć osvojio pomalo iznenađujuće Zlatnu loptu.

Messi pokazao klasu

33-godišnjak je prekinuo niz od deset godina dominacije Messija i Cristiana Ronalda postajući prvi igrač koji osvaja ovu nagradu a da nije jedan od njih nakon što je to Kaka uradio davne 2007. godine.

Pogledajte kako smo pogodili da će Modrić osvojiti Zlatnu loptu! Ovo je zaista nevjerojatno!

Modrić je uživao u odličnoj 2018. godini sa još jednim finalom Lige prvaka sa Real Madridom, prije nego što je uživao u Svjetskom prvenstvu gdje je vodio Hrvatsku do njihovog prvog finala u ovom natjecanju.

Iako se mislilo da će Messi biti povrijeđen ovom odlukom, Don Balon tvrdi da je Argentinac pokazao svoju klasu sa slanjem poruke Modriću nakon njegove pobjede.

Možda neće svi biti zadovoljni što je Luka Modrić osvojio ovu nagradu, jer su mnogi drugi velikani propustili prošlih godina, no moglo bi se reći da je zaista bio jedan od najvažnijih igrača, kako u klubu, tako i u reprezentaciji ove godine, dok su Messi i Ronaldo možda pomalo i pali u formi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!