NaslovnicaVijestiMessi poslao poruku upozorenja bivšem suigraču Neymaru pred njegov navodni transfer u...

Messi poslao poruku upozorenja bivšem suigraču Neymaru pred njegov navodni transfer u Real Madrid

Messi poslao poruku upozorenja bivšem suigraču Neymaru pred njegov navodni transfer u Real Madrid. Lionel Messi je navodno priopćio bivšem suigraču Neymaru da ne koristi Barcelonu kako bi dobio bolji ugovor u Real Madridu.

Messi poslao poruku

Dvojac je stvorio snažno prijateljstvo tijekom četiri godine na Camp Nou, prijateljstvo koje je navodno i ostalo nakon što je Neymar napustio Barcelonu zbog PSG-a prošlog ljeta.

Dvojac ostaje u redovitom kontaktu, a špekulacije se nastavljaju i oni su glavna tema za raspravu, prema izvješću iz Sunday Expressa.

Međutim, najnoviji izvještaji u Španjolskoj sugeriraju da je Messi upozorio Neymara da ne iskorištava Barcelonu u svom potencijalnom transferu u Real Madrid.

[su_watch_live_football]

Don Balon izjavio je da je Messi bio jedan od prvih koji je znao da Neymar planira napustiti Barcelonu zbog PSG-a i da je očito da će Real Madrid vjerojatno biti destinacija 25-godišnjaka na ljetnom prijelaznom roku.

Lionel Messi je rekao da je pokušao uvjeriti Neymara da se vrati u Kataloniju i da mu je to najbolja destinacija, bolja nego da se pridruži gorkim rivalima Real Madridu, ali mu to nije uspjelo i navodno je vrlo ljut Messi rekao svom bivšem suigraču da ne koristi interes Barcelone kao pregovarački čip.

Argentinska zvijezda se naizgled pomirila sa činjenicom da će njegov prijatelj završiti u Real Madridu i spreman je to prihvatiti, samo da Neymar ne daje lažnu nadu navijačima Barcelone.

[su_live_koeficijenti]

Neymar je na ljetnom prijelaznom roku 2017. godine šokirao cijeli svijet i napustio Barcelonu da bi se preselio u glavni grad Francuske, točnije PSG, koji je prije nekoliko dana ispao od Real Madrida u Ligi prvaka i zbog toga se sva ova priča pokreće.

Navodno je Neymar spreman da napusti PSG zbog Real Madrida, dok je to Messiju zasmetalo, najviše zbog navijača Barcelone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!