NaslovnicaVijestiMESSI POSLAO UPOZORENJE ZA BARCELONU: Uništavate 'ravnotežu' tima ako mu ne ponudite...

MESSI POSLAO UPOZORENJE ZA BARCELONU: Uništavate ‘ravnotežu’ tima ako mu ne ponudite ugovor!

Messi poslao upozorenje za Barcelonu. Lionel Messi je, kako se izvješćuje, upozorio Barcelonu u vezi sa novim ugovorom za njihovog ključnog igrača u ekipi Jordi Albe.

MESSI POSLAO UPOZORENJE

Prema riječima Diario Gola, Argentinac je upozorio španjolske divove da će neuspjeh potpisivanja ugovora sa Albom na Nou Campu ozbiljno utjecati na ‘ravnotežu’ u klubu, jer bi to značilo da bi omaleni lijevi bek mogao napustiti Nou Camp.

U izvješću se također navodi da bi Blaugrana trebala što brže potpisati ugovor sa Albom ili će imati problem sa Messijem, nešto što je razumljivo s obzirom na dobru suradnju ovog dvojca.

Partnerstvo Messija i Albe je istinski jedno od najboljih koje je Barcelona ikada vidjela, što bi moglo čak biti bolje i od onog koje su imali Messi i ALves na desnoj strani kada je Brazilac još uvijek bio u klubu.

Alba je nesumnjivo jedan od najboljih lijevih bekova na planeti, a bilo bi nevjerojatno teško da ga Barcelona zamijeni i njegovu prisutnost u timu ako ga izgube.

To je jedan od razloga zašto bi španjolskom internacionalcu trebali ponuditi ugovor i zašto bi on baš trebao da bude prioritet, budući da bi gubitak Albe bio ogroman.

Alba je u odličnoj formi od početka prošle sezone, sa 29-godišnjakom koji je postigao pet golova i 18 asistencija na svim natjecanjima od tada, veliki povratak za lijevog beka.

Alba je jedan od najvažnijih nogometaša Barcelone, a možemo slobodno reći da neće biti samo Messi ljut ako klub iz Katalonije ne uspije povezati Španjolca sa novim ugovorom.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!