NaslovnicaVijestiMESSI PREDLOŽIO BARCELONI: Dovedite ovog igrača Manchester Uniteda!

MESSI PREDLOŽIO BARCELONI: Dovedite ovog igrača Manchester Uniteda!

Messi predložio Barceloni! Dovedite ovog igrača Manchester Uniteda! Manchester United je navodno suočen sa svježim interesom Barcelone u potencijalnom transferu veznog igrača Paul Pogbe.

Messi predložio

Međutim, Don Balon tvrdi da Francuz vrijedi oko 86 milijuna funti i više ne želi napustiti Old Trafford, nakon smjene Jose Mourinha u prosincu i imenovanja Ole Gunnara Solskjaera za privremenog menadžera.

Španjolski mediji zvrde da je Pogba glavna meta Barcelone u veznom redu, dok igrači poput Messija i Vidala navodno žele da se taj transfer desi.

Čini se da Don Baon također tvrdi da bi United mogao biti spreman da unovči Pogbu ako dobiju ponudu vrijednu od oko 86 milijuna funti, iako to izgleda rizično od strane Crvenih vragova.

Pogba konačno pokazuje da može biti jedan od najboljih veznjaka u Europi nakon što je svoju igru podigao na veću razinu pod vodstvom Solskjaera.

25-godišnjak je u Manchester Unitedu pokazao svjetsku klasu, kada su u petak pobijedili Arsenala sa 3-1 u FA Kupu, a teško je pomisliti da bi bilo koja cijena bila vrijedna gubitka takvog talenta.

Ipak, lako je shvatiti zašto bi Pogba u Barceloni imao obožavatelje, jer se čini idealnim za njihov napadački stil igre.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!