NaslovnicaVijestiMessi se iznenada pojavio u supermarketu u Miamiju, gotovo nitko ga nije...

Messi se iznenada pojavio u supermarketu u Miamiju, gotovo nitko ga nije prepoznao

Lionel Messi će, prema najavama, debitirati za Inter Miami sljedeći petak. Ovaj senzacionalni transfer dogodio se nakon isteka njegovog ugovora s PSG-om. Argentinac je stigao u MLS kao velika zvijezda, očekuje se da će imati značajan utjecaj na nogomet u Americi, sličan Peleu sedamdesetih godina prošlog stoljeća i Davidu Beckhamu koji je stigao u Ameriku 2007. godine.

U Miamiju su postavljeni plakati s likom Lionela Messija koji su rasprostranjeni širom grada, a sponzori su počeli potpisivati nove ugovore s njim i njegovim klubom. Međutim, Messi još uvijek nije toliko popularan u Americi kao u Europi, što mu vjerojatno odgovara.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Snimljen je kako s obitelji posjećuje supermarket u Miamiju te mirno gura kolica između polica i bira hranu.

Gotovo nitko u dućanu nije prepoznao Lionela Messija, osim jednog prodavača koji ga je zamolio za fotografiju. Messi je bez ikakvih problema pristao na zahtjev i nakon toga nastavio mirno s kupovinom te napustio supermarket, što bi bilo nemoguće bilo gdje u Europi, a pogotovo u njegovoj rodnoj Argentini.

Lionel Messi će u MLS-u zarađivati oko 55 milijuna dolara, ali to je samo početak. Adidas mu je ponudio udio u porastu prodaje njihovih proizvoda diljem Amerike nakon njegovog dolaska, dok će Apple omogućiti da dobije postotak od pretplata na MLS Pass, uslugu koja omogućuje korisnicima Apple TV-a gledanje MLS-a.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!