NaslovnicaVijestiMessi se odbio pojaviti na CBS Sportsu zbog Jamieja Carraghera

Messi se odbio pojaviti na CBS Sportsu zbog Jamieja Carraghera

Lionel Messi je u srijedu odbio sudjelovati u televizijskoj emisiji CBS Sports koja se održavala u Miamiju u sklopu Lige prvaka. Razlog odbijanja je prisustvo stručnog komentatora i legendarnog stopera Engleske i Liverpoola, Jamieja Carraghera.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Tijekom emisije, voditeljica Kate Abdo izjavila je kako su uputili službeni poziv Messijevom klubu, Interu Miamiju.

“Znate li što su službeno odgovorili? Smijem li ovo reći?” rekla je voditeljica, a zatim otkrila: “Čini se da Messi neće doći u televizijsku emisiju u kojoj Carragher sudjeluje.”

Bivši nogometaši, sada stručni komentatori Thierry Henry i Micah Richards, bili su iznenađeni, dok je Carragher rekao da će mu Messijeva odluka donijeti još veću slavu.

Abdo je iznijela priču o Messijevom odbijanju nakon što je Carragher raspravljao o tome kako je Ronaldo bolji napadač, a smatra da je Messi ukupno kvalitetniji nogometaš. Voditeljica je podsjetila na incident prošle godine kada je Messi poslao privatnu poruku Carragheru, nazivajući englesku zvijezdu magarcem.
Razlog leži u tome što je Carragher, kritizirajući tadašnji Ronaldov povratak u Manchester United, koji je smatrao pogrešnim, izrazio i neslaganje s dolaskom Messija u PSG. Messiju se nije svidjela Carragherova izjava i, čini se, još uvijek mu nije oprostio, zbog čega se nije pridružio emisiji koja se održavala u gradu gdje sada igra.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!