NaslovnicaVijestiMessi se oglasio nakon prelaska u MLS i obrazložio zašto je odbio...

Messi se oglasio nakon prelaska u MLS i obrazložio zašto je odbio povratak u Barcelonu

Messi je nakon 23 godine u Europi odlučio prijeći u Inter Miami. Ono što se nagađalo ovih dana sinoć je konačno i potvrđeno – Lionel Messi odlazi u MLS ligu gdje će igrati za momčad Inter Miamija.

Nakon isteka ugovora s PSG-om ovog ljeta, argentinskom igraču se otvorio niz mogućnosti. Kao sljedeća destinacija nazirala se Barcelona i neki saudijski klubovi, no ipak se odlučio za SAD.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Njegove riječi prenosi poznati talijanski novinar Fabrizio Romano: “Odlučio sam otići u Miami. Još nije sve dogovoreno, neke stvari su ostale, ali sam se odlučio na taj korak. Ideja je bila da ću, ako se ne vratim u Barcelonu, otići iz Europe, maknuti se od svjetala velikih stadiona i posvetiti se obitelji’, rekao je Messi, nakon čega je objasnio zašto se odbio vratiti u Kataloniju.

“Čuo sam da su planirali prodati igrače ili smanjiti plaće kako bi me doveli. Nisam želio preuzeti odgovornost za tako nešto. Zato sam donio ovu odluku. S druge strane, nakon što sam doživio to što sam doživio, nisam želio ponovno prolaziti kroz istu situaciju i čekati kakav će biti ishod. Nisam želio prepustiti svoju budućnost u tuđe ruke. Želio sam donijeti vlastitu odluku misleći na sebe i svoju obitelj.

Iako sam čuo glasine da je La Liga sve prihvatila i da je sve u redu da se vratim. Međutim, puno toga je nedostajalo. Tijekom moje karijere u Barceloni optuživali su me za puno stvari koje nisu bile istinite i bio sam pomalo umoran od svega. Sada sam se bojao da bi se sve moglo ponoviti i da ću morati otići kao prije dvije godine. Zato se povratak u Barcu nije dogodio.

U posljednje dvije godine nisam bio sretan, imao sam taj mjesec na Svjetskom prvenstvu u Kataru koji je bio spektakularan, osvojili smo Svjetsko prvenstvo, ali sve nakon toga bila je teška faza za mene. Želim ponovno uživati ​​u svojoj djeci, svojoj obitelji, jednom običnom danu… Želim imati malo mira”, rekao je Messi.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!