NaslovnicaVijestiMESSI ŠOKIRAO IZJAVOM: Iz Madrida su htjeli narušiti moje ZDRAVLJE! Pogledajte šta...

MESSI ŠOKIRAO IZJAVOM: Iz Madrida su htjeli narušiti moje ZDRAVLJE! Pogledajte šta su mi URADILI!

Lionel Messi dao je opširan intervju za katalonski list Sport. Pričao je o mnogim stvarima, ali jedna priča je posebno zanimljiva. Riječ je o optužbama za utaju poreza koje je Messi prokomentirao na vrlo zanimljiv način.

MESSI ŠOKIRAO

U najiskrenijem i najopsežnijem intervju do sad, argentinska super zvijezda govori o razdoblju u kojem je Španjolsko pravosuđe vodilo kazneni postupak protiv njega zbog utaje poreza. Također su ga optužili i osudili, a tek kasnije mu je dopušteno da samo plati novčanu kaznu. Nakon toga, kada je na sličan proces došao Cristiano Ronaldo, zbog mnogo veće cifre i mnogo većih optužbi, na kraju je platio istu novčanu kaznu.

>> MOHAMED SALAH PRIZNAO: To je najluđa stvar koju su mi navijači Liverpoola uradili!

„Bilo je to u sezoni kad mi po prvi i jedini put u životu nije išlo najbolje. Imao sam i neke privatne probleme, a onda su me optužili krenuli na mene. To ne može biti slučajnost” rekao je Messi te je otišao korak dalje: „Bila je to naredba iz Madrida , siguran sam. i to je bio način na loše stvari na koji su nedvojbeno željeli uveliko naškoditi mom zdravlju. Cilj je bio da me bace u depresiju i moram priznati da nisam bio daleko, jer su napadi bili zaista sustavni i nemilosrdan„ kaže Messi.

[su_bonus]

„Način na koji su me po nalogu iz Madrida napali, moju obitelj, mog oca je bio doista nevjerojatan. Dobro je što sam imao moj dom, moju Barcelonu i brojne obožavatelje. Oni su mi pomogli, ja sam sve skupa nekako izdržati a zatim se vratio mnogo jači, dodao je Messi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!