NaslovnicaVijestiMessi u golgeterskoj krizi

Messi u golgeterskoj krizi

Lionel Messi, iako prvi strijelac LaLige s ukupno 12 postignutih golova u domaćem prvenstvu upao je golgetersku krizu netipičnu za ponajboljeg igrača svijeta. Lionel Messi u domaćem prvenstvu uvjerljivo je zasjeo na prvo mjesto najboljeg strijelca LaLige s ukupno 12 golova, dok su drugoplasirani Bakambu i Zaza s 9 postignutih golova. U Ligi prvaka situacija nije tako bajna za omalenog Argentinca koji je postigao samo 3 gola u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju.

Ono o čemu se ne piše ovih dana je da je Leo Messi zadnji put postigao gol prije točno mjesec dana. Barcelona je u zadnjih mjesec dana Valencije, Juventusa, Leganesa, Sevilla, Olympiakosa. U tih pet utakmica Lionel Messi nije postigao niti jedan pogodak. Zadnji pogodak Messi je postigao 28.10. u utakmici protiv Atletic Bilbaa gdje je momčad iz Katalonije slavila rezultatom 0-2 na uvijek neugodnom gostovanju.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Što kad Messi stane?

Pitanje je što će se dogoditi kada Messi stane. Igrač koji svojom genijalnošću nosi igru Barcelone. I kada ne zabija on mnogo doprinosi momčadi Barcelone. U usporedbi sa svojim najvećim rivalom Cristianom Ronaldom koji više igra na krilu te u samom napadu Messi više stoji kao lažna devetka te kao playmaker. Sjajan primjer toga bila je i sinoćnja utakmica protiv Valencije u kojoj je Barcelona odigrala 1-1 na neugodnom gostovanju. U prvom poluvremenu Barcelona, odnosno Messi je postigao čisti gol, ali djelitelj pravde na toj utakmici prosudio je kako lopta nije prešla crtu. Zbog te odluke suca Messi je ostao bez gola, a Barcelona bez vodstva u ovoj teškoj utakmici. U nastavku utakmice Valencija je povela, ali momčad iz Barcelone dolazi do vrijednog boda nakon genijalnog proigravanja Lionela Messija kojeg je Jordi Alba spremio u mrežu.

Ono što se mnogi pitaju je pitanje Barcelonine klupe. Najbitniji dio sezone dolazi tek na proljeće, a Barcelona ima problema sa širinom svog kadra. Čeka se povratak najskupljeg pojačanja u povijesti kluba – mladog Dembelea, ali osim toga Barcelona ima problema sa širinom i pitanje je što će se dogoditi ako Messi stane na proljeće zbog napornog tempa tokom sezone. Upravo to se Barceloni dogodilo već 3 puta u zadnje 4 sezone kada dođe ključni dio sezone, a momčad iz Barcelone ispadne u četvrtfinalu Lige prvaka. Velik je to hendikep za veliku momčad kakva je Barcelona i s toga ne čudi odluka Valverdea da odmara Messija u manje bitnim utakmicama kakva je bila ona protiv Juventusa u Torinu.

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!