NaslovnicaVijestiMessi već odlučio gdje će igrati od ljeta 2023. godine

Messi već odlučio gdje će igrati od ljeta 2023. godine

Argentinski nogometaš Lionel Messi ima još godinu dana ugovora s Paris Saint Germainom, a već je odlučio gdje će igrati od ljeta 2023. godine, prenosi AS informacije novinara Alexa Candale.

Naime, Messi će navodno kupiti dionice vrijedne 35 posto kluba u vlasništvu Davida Beckhama, a potom u ljeto 2023. doći k njemu kao igrač.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prije odlaska u MLS i Inter Miami, Messi će odigrati još jednu sezonu u europskom nogometu i igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Messi se ranije povezivao s Interom iz Miamija, koji je Beckham osnovao 2018. s idejom da postane jedan od najjačih klubova u Sjevernoj Americi. Beckham svoju popularnost i utjecaj u svijetu nogometa namjerava iskoristiti kako bi u svoj klub doveo poznata imena poput Messija.

Američki mediji ranije su pisali kako Beckham čeka kraj Svjetskog prvenstva u Kataru kako bi počeo okupljati svoju momčad.

Inače, Messi je prošle godine stigao u PSG za godišnju plaću od 70 milijuna eura, a za pariški klub postigao je ukupno 11 golova uz 13 asistencija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!