NaslovnicaVijestiMessi zatražio sastanak sa čelnicima Barce u prisustvu odvjetnika!

Messi zatražio sastanak sa čelnicima Barce u prisustvu odvjetnika!

Budućnost zvijezde tima sa Camp Noua goruća je tema u nogometnoj javnosti, a Sky Sports tvrdi kako je Messi zatražio sastanak sa upravom katalonskog kluba, i to u prisustvu svojih odvjetnika!

Kako saznaje Sky Sports, Lionel Messi je tražio sastanak sa upravom Barcelone kako bi riješio pitanje svoje budućnosti.

Messi zahtijeva da razgovoru prisustvuju i njegovi odvjetnici jer želi da pronađe način da raskine ugovor sa katalonskim klubom. Ne navodi se kada bi taj sastanak mogao da bude organizovan.

Prethodno je bilo saopšteno da je predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu spreman da ode iz Barcelone ako bi to značilo da će Messi ostati.

Ipak, u izveštaju Sky Sportsa navodi se i da Manchester City ima najveće šanse da dovede argentinskog nogometaša. Navodno, Messi želi da ponovo sarađuje sa Pepom Guardiolom.

Podsjećamo, ponude za jednog od najboljih nogometaša svih vremena spremili su PSG i Inter, a pojavila se informacija da je zainteresovan i Juventus.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!