NaslovnicaVijestiMessijev bivši agent tvrdi da Argentinac već ima novi klub!

Messijev bivši agent tvrdi da Argentinac već ima novi klub!

Messijev bivši agent i čovjek koji ga je doveo u Barcelonu kao 12-godišnjaka, tvrdi da Argentinac već ima novi tim, a da to nije Manchester City, koji slovi kao najveći favorit za potpis Barcine zvijezde.

Burno je bilo na Camp Nou u posljednja 24 sata, nakon Messijevog zahtjeva da napusti katalonski klub bez obeštećenja. Održan je hitan sastanak uprave, na kojem je zatražena i ostavka predsjednika Josepa Marie Bartomeua. Ipak, Bartomeu je demantovao da je ponudio ostavku, a nije tajna da Messi već neko vrijeme želi da mu vidi leđa.

“Ja mislim da Messi već ima novi tim i da je to Inter. U Italiji su manji porezi, tamo je Cristiano Ronaldo i žele atraktivnim potpisima da revitalizuju nogomet, što daje veliku prednost kada su u pitanju marketinška prava u ugovorima. Teško mi je da ga zamislim da ide u Englesku, iako je veliki prijatelj sa Pepom Guardiolom i Kunom Aguerom” rekao je Josep Maria Minguella.

On je i doveo Messija kao 12-godišnjaka u Barcelonu, i poručio je katalonskom klubu da što prije počnu da se privikavaju i planiraju budućnost bez Messija, što je do prije nekoliko dana bilo nezamislivo za klub sa Nou Campa…

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!