NaslovnicaVijesti"Messijev odnos prema njemu je vrijedan gnušanja!"

“Messijev odnos prema njemu je vrijedan gnušanja!”

Eric Olhats tvrdi da se Leo Messi pita za apsolutno sve na Camp Nou, te da je njegov odnos prema partneru iz napada Antoineu Griezmannu za svaku osudu.

Skaut koji je svojevremno otkrio Antoinea Griezmanna, a potom i savjetnik francuskog reprezentativca Eric Olhats komentarisao je način na koji se napadač (nije) uklopio u tim Barcelone, a naročito je kritikovao odnos prve zvijezde tima Lionela Messija prema svom partneru iz napada.

„Antoine je stigao u klub u problemima u kojem se Messi pita za sve. Messi je tamo car i monarh i nije sa naklonošću gledao na Griezmannov dolazak u klub. Messi je prijetio da će otići iz kluba samo da bi ustanovio kolika je njegova moć u klubu. Naravno da je na kraju ostao – klasični Messi! Koliko god da je dobar na terenu, toliko je loš van njega“, izjavio je Eric Olhats za France Football.

“Messijev odnos prema Griezmannu je vrijedan gnušanja – postarao se da Griezmann to i osjeti kad god je mogao. Zaista jadno. Uvijek čujete kako Griezmann govori da nema problema između njega i Messija, ali od Argentinca to nikada niste čuli“, rekao je Francuz.

Barcelona je prethodne godine ostala bez titule u La Ligi, a u tekućoj ima velikih problema – u La Ligi su u prvih sedam utakmica osvojili svega 11 bodova, dok su u Ligi prvaka Katalonci ipak maksimalni poslije tri utakmice.

Griezmann je na ljeto 2019. godine prešao u Barcelonu iz redova Atletico Madrida, a prethodno je za “Jorgandžije” sa velikim uspjehom igrao od 2014. godine. Za reprezentaciju Francuske odigrao je 83 utakmice i postigao 33 gola.

U Barceloni je Griezmann u prethodnoj sezoni postigao 15 golova, a u tekućoj samo dva.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!