NaslovnicaVijestiMessijev tjelohranitelj na terenu prvi put u akciji: Pogledajte kako brzo reagira...

Messijev tjelohranitelj na terenu prvi put u akciji: Pogledajte kako brzo reagira i onesposobljava navijača

Od kada je Messi stigao u Inter Miami, postale su popularne video snimke njegovog tjelohranitelja Yassinea Chueka koji prati svaki korak ovog poznatog nogometaša duž aut-linije. Čak je sudjelovao u nekim akcijama Inter Miamija pomažući Messiju brže izvesti korner, aut ili neki drugi prekid, tako što je dodavao lopte.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Sada smo ga prvi put vidjeli u akciji. Chueko je svojom brzom reakcijom spasio svog klijenta od navijača koji je utrčao na teren tijekom pobjede Intera protiv Los Angelesa. Dogodilo se to u 73. minuti kada je navijač u Messijevom dresu prekinuo igru i pokušao prići nogometašu. Navodno je želio dobiti fotografiju za uspomenu ali iznenadila ga je reakcija tjelohranitelja.

Chueko je potrčao i silom spriječio navijača da dođe do Messija u posljednji trenutak. Uhvatio je navijača za vrat i odvukao ga od Messija, da bi ga redari udaljili s terena i stadiona.

Također, tjelohranitelj je imao posla i nakon posljednjeg sučevog zvižduka. Dok je vodio Messija prema tunelu, jedan ga je navijač s tribina gađao bocom, ali je argentinskog nogometaša zaštitio njegov tjelohranitelj.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!