NaslovnicaVijestiMessijeva soba na Univerzitetu u Kataru postat će mali muzej

Messijeva soba na Univerzitetu u Kataru postat će mali muzej

Soba u kojoj je boravio Lionel Messi na katarskom Univerzitetu tijekom Svjetskog prvenstva postat će mali muzej. Na ovaj način bit će ovjekovječen trenutak kada je čudesni Argentinac zasjeo na svjetski tron ​​i “zacementirao” status najboljeg igrača svih vremena.

Messi i njegovi argentinski suigrači nisu htjeli odsjesti u luksuznom hotelu s pet zvjezdica tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru i umjesto toga odsjeli su u studentskom domu, a sve kako bi mogli uživati ​​u tradicionalnom roštilju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Dio kampusa katarskog Univerziteta u kojem je odsjela argentinska momčad sastoji se od 90 prostorija, sadrži najsavremenije sportske objekte, olimpijski bazen i vlastiti nogometni stadion kapaciteta 10 tisuća ljudi.

Odluka je na kraju bila više nego dobra jer su Gaučosi osvojili naslov svjetskog prvaka i napravili odličnu atmosferu, a u čast najboljeg nogometaša svih vremena Lionela Messija njegova će soba biti pretvorena u mali muzej.

Najnovije vijesti

Evo zašto je Xavi odlučio ostati u Barceloni

0
Xavi Hernandez, trener Barcelone, je ranije tokom ove sezone najavio svoj plan napuštanja kluba tokom ljeta. Međutim, nakon preispitivanja, odlučio je ostati na klupi...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!