NaslovnicaVijestiMessiju postavili pitanje o devetoj Zlatnoj lopti - ovo je bio njegov...

Messiju postavili pitanje o devetoj Zlatnoj lopti – ovo je bio njegov odgovor

U ponedjeljak je Lionel Messi osvojio osmu Zlatnu loptu i time se dodatno učvrstio na prvom mjestu u toj kategoriji. Nakon što je primio nagradu, dao je intervju za francuski L’Equipe. Jedno od pitanja koje mu je postavljeno glasilo je: “Vjerujete li da možete osvojiti devetu Zlatnu loptu?”


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Messi, koji već ima 36 godina i član je Intera iz Miamija, dao je realan odgovor na pitanje.

“Nema šanse. Nisam ni razmišljao o osmoj. Odavno sam prestao razmišljati o Zlatnim loptama, nikad mi to nije bio prioritet, pogotovo sada kada sam osvojio sve u karijeri. Ovo je sigurno moja posljednja Zlatna lopta i sretan sam što sam ih osvojio toliko”, rekao je Messi koji je prvu Zlatnu loptu osvojio 2009. godine.

Messi je istaknuo da će u narednim godinama u borbi za Zlatnu loptu konkurirati Erling Haaland, Kylian Mbappe, Vinicius Junior, i neočekivano, Lamine Yamal.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!