NaslovnicaVijestiMesut Ozil napušta Arsenal!

Mesut Ozil napušta Arsenal!

Mesut Ozil je blizu odlaska iz Arsenala, a navodno je u naprednim pregovorima sa ekipom iz MLS-a D.C Unitedom.

Mesut Ozil napušta

Nijemac koji je potpisao za Topnike 2013. godine za 42.5 milijuna funti potpuno je otpisan na stadionu Emirates.

32-godišnjaka je iz momčadi Arsenala izostavio Mikel Arteta, a vrijeme je provodio bodreći klub putem društvenih mreža dok također trenira sam.

Ali Chris Wheatley iz football.londona kaže da je bivši igrač Real Madrida u pregovorima sa D.C-om zbog unosnog transfera u MLS.

Kao što su to učinili sa Wayneom Rooneyem tijekom boravka u Sjedinjenim Američkim Državama, ekipa iz Washingtona planira ga pretvoriti u zaštitno lice kluba, a čak su mu ponudili da smjesti svoj brend ’39 Steps Coffee’ na njihov stadion Audi Field, kao i da mu daju vlastitu prodavnicu odjeće.

Najbolji igrač Arsenala nije se niti jednom pojavio na terenu ove sezone, a posljednji put je igrao u ožujku.

Arteta, koji ga je u početku vratio u tim nakon što je zamijenio Unaija Emeryja, uvijek je tvrdio da je njegov poziv upućen iz nogometnih razloga, a ne zbog osobnog problema sa Ozilom.

“To je bila samo nogometna odluka i moja je savjest vrlo mirna, jer sam snjim bio stvarno fer”, rekao je Arteta za Sky Sports.

“Moja razina komunikacije sa njim bila je visoka, znamo što možemo očekivati jedan od drugog.”

Imao je prilike kao i svi drugi. Tužan sam što sam morao ostaviti trojicu igrača van ovog popisa, ali trudio sam se pogledati sve u oči i biti iskren.

“S Mesutom imam takav osjećaj, jer sam bio vrlo neposredan otkad sam stigao u ovaj klub.”

“To nije ništa povezano sa njegovim ponašanjem. To je moja odluka.”

Ozil je za Arsenal upisao 254 nastupa, postigao je 44 gola i osvojio tri FA kupa.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!