NaslovnicaVijestiMesut Ozil otkrio zašto je izabrao Real Madrid ispred Barcelone 2010. godine

Mesut Ozil otkrio zašto je izabrao Real Madrid ispred Barcelone 2010. godine

Mesut Ozil je morao napraviti jednu od najtežih odluka u svom životu sa samo 21 godinom, tri tjedna nakon što je njegova reprezentacija osvojila treće mjesto na Svjetskom prvenstvu 2010. godine.

Mesut Ozil otkrio zašto je izabrao Real Madrid ispred Barcelone

Ozil je na tom prvenstvu privukao interes mnogih velikana, uključujući Barcelonu, Real Madrid, Manchester United i Arsenal. No, kada je toliki broj velikih klubova zainteresovan za vas, za koji se odlučiti?

Nijemac turskih korijena se odlučio za dolazak u Španjolsku, u svojoj novoj autobiografiji objavljenoj ranije ovog tjedna, on je otkrio da ga Barcelona emocionalno nije privukla.

“Kada sam posjetio Barcelonu, nije bilo posjete stadiona, posjete muzeja sa trofejima, a u Real Madridu sam se naježio vidjevši to dvoje.”

“Za razliku od Real Madrida, Barcelona me nije emocionalno privukla. Cijeli posjet klubu je bio manje srdačan, iako sam bio inspiriran njihovim stilom igre.”

Međutim, ispostavilo se da je trener ‘kraljevskog’ kluba u to vrijeme, Jose Mourinho, također igrao veliku ulogu u njegovom transferu na Santiago Bernabeu.

Mesut je u to vrijeme sumnjao da će dobiti dovoljnu minutažu u Real Madridu, ali Mourinho ga je uvjerio da je i više nego dobar za dres Los Blancosa.

“Mourinho mi je rekao da će mi dati veliku priliku. ‘Treniraj naporno, zatim ćeš i igrati. Pokaži mi da zaslužuješ i bit ćeš u mom timu. Ukoliko želiš postati bolji, ja ću te učiniti boljim’.”

Od tada je Ozil postao vrlo blizak sa portugalskim stručnjakom, sa kojim je u klubu iz španjolske prijestolnice osvojio La Ligu i Kup Kralja u tri godine igranja.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!