NaslovnicaVijestiMesut Özil proglašen najboljim njemačkim nogometašem od strane magazina Kicker

Mesut Özil proglašen najboljim njemačkim nogometašem od strane magazina Kicker

Mesut Özil, nakon fantastične polusezone u dresu Arsenala, imenovan je najboljim njemačkim nogometašem koji igra u inozemstvu od strane magazina Kicker.

mesut ozil

27-godišnjak je upisao nevjerovatnih 16 asistencija ove sezone u Premier ligi, a njegov trud je prepoznao i njemački sportski magazin. Kicker svake godine proglašava pobjednike u raznim kategorijama, biraju najboljih 11 u Bundesligi, zatim najboljeg Nijemca koji igra izvan Njemačke, te mnoge druge.

Njegova konkurencija u ovoj kategoriji bili su veznjak Real Madrida Toni Kroos, defanzivac Valencije Shkodran Mustafi, veznjak Manchester Uniteda Bastian Schweinsteiger i veznjak Juventusa Sami Khedira.

Legendarni njemački reprezentativac Lothar Matthäus nije se složio s ovim izborom izjavivši: “Özil je previše nedostljedan. Očekujem još više od njega. Tu i tamo, on se skriva na terenu i ne možete ga vidjeti, kao u porazu 4-0 od Southamptona.”

U međuvremenu, u kategorijama za Bundesligu, Bayern je pomeo svu konkurenciju, čak sedam njihovih igrača izabrano je u najboljih 11 Bundeslige na svojim pozicijama, a to su: Manuel Neuer, Lahm, Jerome Philipp Boateng, Xabi Alonso, Douglas Costa, Thomas Müller i Robert Lewandowski.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!