NaslovnicaVijestiMichael Ballack se oglasio prvi put nakon tragične smrti sina! Evo što...

Michael Ballack se oglasio prvi put nakon tragične smrti sina! Evo što je imao za reći!

Bivši kapetan Njemačke i nekadašnja zvijezda Bayerna, Bayera i Chelseaja proživljava teške dane u svom životu. Naime, njegov je sin Emilio prije mjesec dana poginuo u prometnoj nesreći. 18-godišnjak je doživio nesreću vozeći quad u blizini Lisabona, te je poginuo na licu mjesta.

Emilio Ballack je preminuo 5. kolovoza, a sada tek nakon nešto više od mjesec dana, njegov otac, Michael se oglasio povodom njegovog rođendana. Da je Emilio živ, u nedelju bi slavio svoj 19. rođendan.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Rođen si prije točno 19 godina u 17:36. Tvoja odsutnost me tjera samo da te voliš još više”, napisao je Ballack, koji je dobio ogromnu podršku u komentarima od svojih bivših suigrača Lamparda, Terryja, Kalua i drugih.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!