NaslovnicaVijestiMichael Carrick otkrio tko je najbolji igrač sa kojim je igrao u...

Michael Carrick otkrio tko je najbolji igrač sa kojim je igrao u svojoj karijeri

Legendarni vezni igrač Manchester Uniteda Michael Carrick otkrio je tko je najbolji igrač sa kojim je dijelio svlačionicu u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Carrick pohvalio Scholesa

36-godišnjak će sutra protiv Watforda odigrati svoju posljednju utakmicu u Premier ligi i dresu Manchester Uniteda, s obzirom da je odlučio kako mu je ovo posljednja sezona u nogometnoj karijeri.

On je za ‘Crvene vragove’ skupio preko 450 nastupa otkako je stigao u klub 2006. godine, te je pet puta osvajao Premier ligu, odnosno jednom Ligu prvaka, dok je individualno izabran u timu godine u Premier ligi u sezoni 2012/13, a u istoj sezoni je proglašen i igračem godine u Manchester Unitedu.

Unatoč tome što je na Old Traffordu zajedno nastupao sa igračima kao što su Cristiano Ronaldo i Zlatan Ibrahimović, Carrick je mišljenja kako je najbolji sa kojim je ikad zaigrao zajedno legendarni Paul Scholes.

“Mislim da sam imao sreće što sam na treninzima svaki dan mogao gledati što može učiniti s loptom. Bilo je nevjerovatno koliko je dobar. Mogao bih nabrojati 10-15 igrača sa kojima sam igrao tokom proteklih godina, Cristiano Ronaldo, Wazza (Rooney), Rio Ferdinand, Giggsy, Garry Neville, ali Scholesy je bio iznad svih.”

[su_bonus]

Carrick se također prisjetio i perioda koji je proveo u lokalnom klubu iz Newcastlea, Wallsend Boysu, u kojem je započeo svoje prve nogometne korake. On će se nakon ove sezone pridružiti trenerskom timu Manchester Uniteda, a novac zarađen od njegove oproštajne utakmice će iskoristiti kako bi djeci pružio besplatne treninge u klubu. Dodao je kako želi pomoći novim generacijama da krenu njegovim putem i uspiju.

“Moja obitelj nije imala puno toga, nismo imali dosta novca, ali sam imao sretno djetinjstvo. Wallsend Boys klub je imao veliki utjecaj na mene. Sada je na meni odgovornost da mudro potrošim novac zarađen od moje oproštajne utakmice i da pružim priliku djeci da se razvijaju, da treniraju, da zaborave sve probleme u svom životu i da samo uživaju u nogometu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!