NaslovnicaVijestiMichael Jordan zaradio 5 milijuna funti od Messijevog transfera u PSG!

Michael Jordan zaradio 5 milijuna funti od Messijevog transfera u PSG!

Michael Jordan je već zaradio 5 milijuna funti od prelaska Lional Messija u PSG zahvaljujući svom sponzorskom ugovoru.

Michael Jordan zaradio

Podbrend Nike Jordan partner je sa PSG-om od 2018. godine, a povezivanje je dobro i uistinu promijenilo igru u nogometu i šire.

Nakon što je bio na gostujućim i trećim dresovima, logo Jordana sada je vidljiv i na domaćim dresovima PSG-a, a legenda Chicago Bullsa Jordan uzima pet posto za svaki prodan dres.

Monumentalno dovođenje Messija dovelo je do rekordne prodaje dresova. Potražnja za Messijevim dresom, s brojem 30 na leđima, nije ništa drugo nego nevjerojatno, a dresovi su rasporodani u roku od pola sata na internetu.

Redovi ispred službene klupske trgovine također su bili smiješni, dok je španjolski medij AS rekao da je 150.000 dresova Messija prodano u sedamminuta.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!