NaslovnicaVijestiMichael Owen: On će biti najbolji strijelac Premier lige ove sezone

Michael Owen: On će biti najbolji strijelac Premier lige ove sezone

Legendarni napadač Liverpoola Michael Owen izjavio je kako smatra da će novo pojačanja Arsenala Alexandre Lacazette biti najbolji strijelac Premier lige u svojoj prvoj sezoni u istoj.

Michael Owen otkrio tko će biti najbolji strijelac Premier lige

Lacazette je stigao u Arsenal prošlog mjeseca iz Lyona za 53 miliona eura, a Owen je mišljenja da će Francuz postići više golova od napadača poput Harryja Kanea i Romelua Lukakua.

Na pitanje tko će osvojiti zlatnu kopačku ove sezone, Owen je odgovorio: “Alexandre Lacazette, on je dokazan napadač. Imao je najbolji postotak prilika pretvorenih u golove u ligama petice prošle sezone, a tim Arsenala kreira veliki broj prilika, tako da će sigurno postići dosta golova.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Iako još uvijek nije sigurno kako će se adaptirati u, po mnogima, najboljoj ligi na svijetu, nema sumnje da je Lacazette trenutno jedan od najboljih napadača na svijetu. Prošle sezone je postigao čak 28 golova u francuskom prvenstvu, dok je u tri sezone prije te postigao ukupno 63 ligaška gola u 103 nastupa.

Napadač Tottenhama i engleski reprezentativac Harry Kane je osvajao zlatnu kopačku u prethodne dvije sezone, kada je postigao 25, odnosno 29 golova.

Za ovu prestižnu nagradu ove sezone će se, pored Lacazettea, Kanea i Lukakua boriti još nekoliko vrhunskih napadača, uključujući Cityjevog Sergija Aguera, te novo pojačanje Chelseaja Alvara Moratu.

[su_cashout]

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!