NaslovnicaVijestiMICHAEL OWEN PREDVIDIO REZULTAT LIVERPOOLA U LIGI PRVAKA: Nevjerojatna kombinacija - daje...

MICHAEL OWEN PREDVIDIO REZULTAT LIVERPOOLA U LIGI PRVAKA: Nevjerojatna kombinacija – daje nam koeficijent od 2.00!

Bivši igrač i današnji stručnjak Michael Owen pruža podršku Redsima kako bi ostvarili ugodnu pobjedu protiv Genka u Ligi prvaka u utorak navečer.

MICHAEL OWEN PREDVIDIO

Naravno, Liverpool je u toj utakmici ogroman favorit i klađenje na njihovu pobjedu nema neku vrijednost jer je koeficijent 1.08.

Međutim, u bet365 kladionici, koja nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak imamo priliku da kombiniramo oklade na Liverpool kako bi povećali svoje koeficijente, tako da pobjeda u prvom poluvremenu + da će stići prvi do sedam kornera u ovoj utakmici daje nam koeficijent od 2.00. Logična oklada i vrijednost odlična.


Redsi će tražiti svoju treću uzastopnu pobjedu u grupnoj fazi i tako ih postaviti na dirljivu udaljenost od osmine finala.

Liverpool je pobijedio Genka sa 4-1 u prvoj utakmici prošlog mjeseca, golovima Alex Oxlade-Chemberlaina, Sadio Manea i Mohamed Salaha.

Ekipa sa Anfielda je tri boda ispred austrijske ekipe Salznurga koja se nalazi na trećem mjestu, dok im Napoli bježi samo jedan bod.

Liverpool je subotu navečer ostvario pobjedu protiv Aston Ville sa kasnim golovima Andyja Robertsona i Manea.

Jurgen Klopp će u sljedeću nedelju na Anfieldu igrati protiv Manchester Cityja u Premier ligi.

Bivši napadač Liverpoola Owen, podržava Redse u vom sukobu, gdje vjeruje da će Liverpool ostvariti pobjedu i da će dominirati od početka utakmice.

“Liverpool je neporažen u posljednje 23 domaće utakmice u europi (17 pobjeda 6 remija) i bilo bi veliko iznenađenje ako bi Genk – koji se muči na sredini tabele u belgijskoj ligi – uspio spriječiti Redse da ostvare vitalnu pobjedu i to pred vrlo važan susret u Premier ligi protiv Manchester Cityja”, rekao je Owen.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!