NaslovnicaVijestiMichy nakon sjajnog starta u Dortmundu prozvao Contea!

Michy nakon sjajnog starta u Dortmundu prozvao Contea!

Michy Batshuayi furiozno je krenuo u Dortmundu, nakon 3 utakmice ima 5 golova i 1 asistenciju. 24-ogodišnji bio je u formi u Chelseaju, ali Conte mu jednostavno nije davao pravu priliku. Kada je Michy u Dortmundu sada konačno dobio minutažu svima je pokazao o kakvom je napadaču riječ, pa je odmah iskoristio priliku da prozove Contea.

Belgija definitivno ima ponajbolju momčad u Europi, ofanziva im je nevjerojatna: Eden Hazard i Kevin De Bruyne ponajbolji su igrači Premier lige, Lukaku trenutno nije u najboljoj formi, ali i dalje je nevjerojatno talentiran napadač, tu je dakako i sjajni Mertens, ali svoje mjesto u reprezentaciji traži i Michy Batshuayji koji je ove sezone zabio već 17 golova u samo 1430 minuta što znači da “Bats” u prosjeku zabija svake 84 mintue!

[su_bet365_100_bonus]

Morao je napustiti Chelsea u potrazi za minutama, a nakon što je Aubameyang otišao iz Dortmunda u Arsenal ukazala se prilika za odlazak na posudbu u Borussiju i tamo se Michy snašao odlično – tek je odigrao 3 utakmice, a sjajna publika Dortmunda već ga je zavoljela jer je u samo 270 minuta zabio 5 golova.

Nakon utakmice Dortmunda i Atalante ‘Bats’ je izajvio: “Nije u Chelseaju bilo lagano! Sada konačno igram više i pun sam samopouzdanja. Sjediti na klupi, pa ulaziti i nakon toga ponovno biti vraćen na klupu je zaista teško za svakog napadača, nisam se mogao pomiriti s tim.”

“Ne znam gledali trener Conte moje utakmice, on je vjerojatno fokusiran na Premier ligu, a i sada im dolazi teška utakmica u Ligi prvaka protiv Barcelone. Nadam se da će Chelsea proći dalje.”

[su_live_koeficijenti_v2]

Zaista bio je Michy u nemilosti kod Contea, a to govore i ove brojke:

Premier liga – 2 gola u 353 minute
Liga prvaka – 2 gola u 122 minute
FA kup – 3 gola u 245 minuta
EFL trofej – 2 gola u 90 minuta
EFL kup – 3 gola u 276 minuta

Bats je ulazio s klupe, zabijao, a onda bi se ponovno vraćao na klupu jer nije imao povjerenje Contea. Bez obzira na pad forme njihovog glavnog napadača, Alvara Morate, jednostavno nije dobio pravu priliku i sve je izglednije da ako Michy ovako nastavi igrati za Dortmund da će klub iz Bundeslige iskoristi pravo da ga otkupi krajem sezone. Uostalom, konkurencija u Londonu sada je još veća jer je Conte doveo Girouda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!