Mignolet: Nikada u karijeri nisam bio rezerva, ali…

Simon Mignolet, golman Liverpoola rekao je kako nikada u karijeri nije bio rezerva, ali da će se ipak boriti za mjesto u prvom timu momčadi sa Anfielda.

Rezervni golman Liverpula Simon Mignolet rekao je da će ostati na Anfieldu pošto želi da se bori za mjesto u prvom timu.

Belgijski goman nije igrao od 27. siječnja i poraza Liverpoola od West Bromvich Albiona (3:2) u FA kupu. Mignolet je rekao da ne misli da treba da napusti Anfield, iako se na golu Redsa ustalio Loris Karius.

“Jedina stvar koju treba da radiš je da na svakom treningu dokažeš da ćeš biti spreman kad god se ukaže prilika. Nije lako, pošto nikada u karijeri nisam bio na rezervnoj klupi, ali tako stoje stvari i jedino što mogu je da pokušam to da promijenim”, rekao je Mignolet za Sky.

On je dodao da je razgovarao sa trenerom Jurgenom Klopom o svojoj situaciji i da neće tražiti transfer.

Osim što je rezerva u klubu, Mignolet mora da bude i drugi golman reprezentacije Belgije, pošto je mjesto među stativama osigurano za Thibauta Courtoisa.

Mignolet je, međutim, branio u prijateljskoj utakmici protiv Saudijske Arabije, pošto se Courtois vratio u Chelsea kako bi sanirao problem sa mišićem.

“Moraš uvijek da budeš spreman kada se ukaže šansa, da budeš profesionalan na treninzima, da radiš najbolje što možeš, a onda je sve do trenera ili do izbornika”, naveo je Mignolet.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.