NaslovnicaVijestiMihajlović: Totti mi duguje večeru

Mihajlović: Totti mi duguje večeru

Siniša Mihajlović, dobro raspoložen nakon pobjede njegovog tima u duelu s Romom, govorio je o njegovoj ulozi u debiju Francesca Tottija za “vučicu”, dok je trener ekipe sa Olimpika bio legendarni Vujadin Boškov…

2695093-main_image

Trener Torina Siniša Mihajlović poslije pobjede protiv Rome (3:1) izjavio je da su njegovi izabranici pružili najbolju partiju u sezoni i da je trijumf mogao biti još ubjedljiviji.

“Vidio sam na terenu 11 bikova”, istakao je Mihajlović, s jasnom aluzijom na nadimak kluba.

On je posebno apostrofirao sjajnu igru u napadu.

“Dali smo tri gola, imali stativu i još pet čistih šansi. Sa druge strane Roma je pokazala malo. Vidjelo se koliko nam znači povratak Belottija. On je postigao pet golova na tri meča i promašio dva penala. To dovoljno govori.”.

Nezaobilazna tema bio je i Francesco Totti, koji je postigao 250. gol u Seriji A, dva dana uoči 40. rođendana.

“Kao da je jučer bilo kad je debitirao, on mi još duguje večeru, ali ne baš da odemo na pizzu, jer sam tada uvjerio Vujadina Boškova da mu pruži šansu”, zaključio je Mihajlović, Totijev nekadašnji suigrač u Romi.

Podsjetimo, Francesco Totti je debitovao za Romu još 1992. godine i od tada nastupao čak 605 puta, a u listu strijelaca upisao se 250 puta.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!