NaslovnicaVijestiMijatović o povratku Mourinha u Real Madrid: Postoji velika mogućnost

Mijatović o povratku Mourinha u Real Madrid: Postoji velika mogućnost

Predrag Mijatović, bivši igrač Real Madrida, govorio je o povratku Mourinha u Real Madrid, rekavši kako postoje velike šanse za tako nešto.

Legenda Real Madrida Predrag Mijatović smatra da bi Jose Mourinho mogao da se vrati na klupu “kraljevskog kluba”.

Portugalski stručnjak dobio je otkaz u svojoj trećoj sezoni u Manchester Unitedu, a ni Real ne blista ove sezone – prvo je otkaz dobio Julen Lopetegui, a ni njegov nasljednik Santiago Solari ne snalazi se baš idealno.

Mijatović, nekadašnji igrač i sportski direktor Reala, ne bi se iznenadio da ponovo vidi Mourinha na klupi.

“Ne bih mogao da kažem koje su procentualno šanse za to, ali postoji mogućnost, i to velika. Zašto to kažem? Zato što (predsjednik) Florentino (Perez) voli Mourinha i mislim da ga kontaktira svaki put kada dođe do promjene trenera“, rekao je Mijatović.

Mourinho je vodio Real Madrid od 2010. do 2013. godine i osvojio je naslov prvaka Španjolske u sezoni 2011/2012, a u Ligi prvaka je tri puta ispadao u polufinalu – od Barcelone, Bayerna i Borussije Dortmund.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!