NaslovnicaVijestiMike Ashley prihvatio cijenu od 300 milijuna funti: Nakon 13 godina prodaje...

Mike Ashley prihvatio cijenu od 300 milijuna funti: Nakon 13 godina prodaje Newcastle!

Mike Ashley na pragu je prodaje Newcastlea za 300 milijuna funti skupini koju vodi Amanda Staveley.

Mike Ashley prihvatio

Izvori tvrde da je Ashley smanjio traženu cijenu od 340 milijuna funti, a službena dokumentacija pokazuje da je sporazum sklopljen s konzorcijem koji podržava Saudijska Arabija i koji uključuje prestolnasljednika Mohammeda bin Salmana.

Ključni dokument kaže da je Ashley toliko spreman za završetak prodaje da je spreman pozajmiti novac Staveleyu, financijeru koji preuzima posao, tako da oni mogu finansirati njihov 10% udjel.

Poznato je da je Premier liga u postupku provođenja ispitivanja vlasnika i direktora u skupini koju vodi Staveley – posljednja prepreka prije nego što se transakcija nastavi.

Priroda uključenosti javnog investicijonog fonda Saudijske Arabije bi mogla izazvati zabrinutost.

No, zabranjujući bilo kakve promjene u posljednjim minutama, pozornica je postavljena da navijači ovog kluba napokon ostvare želju i vide leđa Ashleya nakon 13 godina.

Izašlo je niz važnih dokumenata koji potvrđuju da je predloženo preuzimanje kluba u naprednoj fazi.

Uključuju registracijske dokumente poduzeća koja su osnovana u siječnju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!