NaslovnicaVijestiMikel Arteta dovodi pojačanje iz Real Madrida ovog ljeta!

Mikel Arteta dovodi pojačanje iz Real Madrida ovog ljeta!

Arsenal želi dovesti zvijezdu Real Madrida Luku Jovića, a Mikel Arteta je njegov veliki obožavatelj.

Topnici bi ovog ljeta mogli biti na tržištu za novog napadača s ugovorom Pierre-Emericka Aubameyanga koji bi trebao isteći sljedeće godine.

Jović se u međuvremenu mučio da napravi utjecaj otkad se prošlog ljeta pridružio Madridu za 52.4 milijuna funti. Srbijanski internacionalac je postigao samo dva gola u 24 nastupa do sada za Madrid.

No, prema pisanu Daily Stara, Arsenal je spreman na korak ako Madrid bude spreman pustiti Jovića na posudbu.

U izvješću se tvrdi da Arteta vidi Jovića kao napadača koji može ‘samouvjereno’ voditi Arsenalov napad. Chelsea i Tottenham su također zainteresirani za 22-godišnjaka.

Prošli tjedan Rio Ferdinand je pozvao Arsenala da izvjegava potpisivanje Jovića i umjesto toga dovede nove bekove.

“Mislim da je on netko tko može nešto dodati Arsenalu. Ali ne vjerujem da Arsenalu treba igrač na toj poziciji. Arsenalu trebaju braniči, dovedite braniča.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!