NaslovnicaVijestiMikel Arteta dovodi svoje prvo pojačanje u Arsenal: Za 85 milijuna funti...

Mikel Arteta dovodi svoje prvo pojačanje u Arsenal: Za 85 milijuna funti stiže zvijezda iz Barcelone!

Menadžer Arsenala Mikel Arteta želio da njegov klub uradi sve što može kako bi zapečatio transfer Barceloninog napadača Ousmane Dembele.

Mikel Arteta dovodi

Francuski internacionalac borio se veći dio svog vremena u Barci, unatoč tome što je prethodno izgledao kao jedan od najuzbudljivijih mladih igrača u bivšem klubu Borussije Dortmund.

Prema Don Balonu, čini se da i Arsenal i Liverpool sudjeluju u potpisu Dembelea u potencijalnom dogovoru vrijednom 85 milijuna funti.

Izvještaj navodi da su i divovi Premier lige spremni toliko platiti za Dembelea, a Arteta želi poboljšati svoje napadačke mogućnosti na stadionu Emirates.

Španjolac je naslijedio težak posao u Arsenalu od svog nedavnog prelaska iz trenerskog tima Pepa Guardiole u Manchester Cityju, a zasigurno će trebati neka velika pojačanja kako bi se njegov projekt pokrenuo.

Dembele se čini igračem koji bi mogao zablistati u ovom Arsenalu, s odlaskom iz Barcelone, možda potrebnim da mu se karijera vrati na pravi put.

Liverpool bi također mogao biti pristojno odredište za 22-godišnjaka, mada takvo pojačanje sigurno nije prioritetno Jurgen Kloppu zbog toga što ima više mogućnosti svjetske klase u svom timu od Artete.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!