NaslovnicaVijestiMikel Arteta ostao zaprepašten kada je na konferenciji za novinare saznao za...

Mikel Arteta ostao zaprepašten kada je na konferenciji za novinare saznao za Piqueovo umirovljenje

Trener Arsenala Mikel Arteta primio je vijest o odlasku Gerarda Piquea u mirovinu tijekom konferencije za novinare nakon pobjede njegove momčadi nad Zürichom u Europskoj ligi. Londonska momčad je osvojila prvo mjesto u skupini A i plasirala se u nokaut fazu.

Nakon što mu je novinar rekao da 35-godišnji Pique završava karijeru, Arteta je tražio ponavljanje izjave.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Zapamtit ću da ste mi vi rekli tu vijest”, rekao je trener Arsenala novinaru i iznenadio se kada je saznao da će Pique svoju posljednju utakmicu odigrati sutra protiv Almerije. “Vau, ne znam što bih vam rekao”, dodao je Arteta.

“Nevjerojatna karijera i nevjerojatna osoba. Toliko je učinio za nogomet. Ako je tako odlučio, sigurno će nedostajati mnogima jer je bio igrač najviše razine”, smatra Arteta koji je prošao Barceloninu nogometnu školu i bio pomoćnik Pepa Guardiole.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!