NaslovnicaVijestiMikel Arteta pričao o operaciji srca koja mu je spasila život u...

Mikel Arteta pričao o operaciji srca koja mu je spasila život u emotivnom timskom razgovoru s igračima Arsenala

Mikel Arteta počeo je graditi vrlo dobru momčad iako je početak bio težak, a u dokumentarcu “Sve ili ništa” otkriveno je kako je na autentičan način motivirao igrače Arsenala.

Arsenal je prošlu sezonu započeo s tri uzastopna poraza. Nakon toga je Arteta održao nevjerojatan govor u klupskoj svlačionici i kompletna situacija se okrenula.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Trailer za Amazonov dokumentarac “Sve ili ništa” sadrži scenu u kojoj menadžer priča svojim igračima o srčanoj bolesti koju je preživio kao dijete. Povezao je to s problemima na terenu i tom pričom motivirao igrače.

Istaknuo je kako samo tim može doći do cilja, bez obzira radi li se o nogometu, medicinarima ili nečem trećem.

“U mnogim industrijama postoje timovi visokih performansi. Timovi se tako zovu jer svi imaju nešto zajedničko, a to je postizanje rezultata. Rođen sam s teškim srčanim oboljenjem i dvije godine su mi pokušavali spasiti život. Imao sam priliku biti prva osoba s otvorenom operacijom u Španjolskoj,” rekao je Arteta i nastavio:

“Tim visokih performansi nije samo nogometni ili košarkaški tim. Naprimjer, to može biti tim hitne pomoći, oni koji rade u bolnicama. Timovi moraju biti okruženi ljudima koji su posebni. Moraju raditi 100 posto, rade to iz jednog razloga, jer vole to što rade. To je njihova svrha,” naglasio je trener Arsenala.

Arteta je poraz 5:0 od Manchester Cityja povezao s bolešću s kojom se nosio, ali da ga je spasio tim liječnika, kao što će Arsenal spašavati pobjede koje je momčad donijela u nastavku sezone.

“Imao sam strah, imao sam nesigurnost. Sada imam nevjerojatnu obitelj, ženu, troje djece, imam klub…”, dodao je emotivni Arteta koji je podijelio i grafikon koji predstavlja emocionalno stanje u kojem je priznao da se osjećao demoralizirano nakon teškog poraza Arsenala.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!