NaslovnicaVijestiMikel Arteta se oglasio nakon što je zaražen koronavirusom

Mikel Arteta se oglasio nakon što je zaražen koronavirusom

Trener Arsenala Mikel Arteta oglasio se dan nakon što je objavljeno da je zaražen koronavirusom.

zaražen koronavirusom

Iz Arsenala su u četvrtak objavili da su zatvorili trening centar, kao i da su svi koji su bili u kontaktu sa Artetom iz preventivnih razloga u izolaciji.

“Hvala vam na riječima podrške. Već se osjećam bolje. Pred nama je ogroman i jedinstven izazov. Zdravlje svih je ono što je najvažnije sada. Štitite jedni druge tako što ćete poštovati preporuke, zajedno ćemo ovo prebroditi. Svaka čast Premier ligi što je donijela prave odluke”, istakao je Arteta.

Trojica nogometaša Leicestera su u izolaciji, nakon što su imali simptome koronavirusa, kao i golman Bournemoutha Artur Boruc, uz još pet sugirača. Potvrđeno je da su zaraženi Benjamin Mendy, nogometaš Manchester Cityja, te Chelseajev Callum Hudson-Odoi.

Premier liga je u četvrtak objavila da će natjecanje biti nastavljeno po planu, da bi dan kasnije suspendovala sve utakmice do prvog vikenda travnja. Englezi su posljednji donijeli odluku o prekidu natjecanja, nakon Italije, Španjolske, Francuske i Njemačke, a i dalje se igra tek u nekolicini europskih liga, i to uglavnom bez publike.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!