NaslovnicaVijestiMikel Arteta svoje prvo pojačanje u Arsenal dovodi iz Juventusa!

Mikel Arteta svoje prvo pojačanje u Arsenal dovodi iz Juventusa!

Prema pisanju Timesa, Mikel Arteta je želi posuditi igrača i zvijezdu Juventusa Adrien Rabiota.

dovodi iz Juventusa

Izvještaj Timesa pokazuje da Arteta želi da mu Francuz bude prvo pojačanje sa Topnicima kada se prijelazni prozor otvori za tjedan dana.

Arsenal je ove sezone izgledao neslavno u veznom redu, gdje su Granit Xhaka i Lucas Torreira razočarali, a mučenja u sredini terena dovela su do toga da Topnici nemaju kontrolu u svojim utakmicama.

Budući da je Arteta bivši vezni igrač, ovo područje terena nesumnjivo će se smatrati ključnim za Španjolca.

Rabiot se talijanskim divovima pridružio tek ovog ljeta na besplatnom transferu nakon odlaska iz Paris Saint-Germaina.

24-godišnjak je uspio napraviti samo pet nastupa u Seriji A otkako se pridružio ‘Staroj dami’, a Topnici će se nadati da će as dobiti poticaj za odlazak kako bi osigurali dosljedniji nogomet u prvoj postavi.

Iz osobne perspektive, Rabiot će se nadati da će se ove sezone moći predstaviti u dojmljivim nastupima koji će mu pružiti šansu da narednog ljeta igra za Francusku u sastavu za Euro 2020. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!