NaslovnicaVijestiMikel Arteta zatražio od vodstva kluba da što prije dovedu pojačanja

Mikel Arteta zatražio od vodstva kluba da što prije dovedu pojačanja

Menadžer Arsenala Mikel Arteta zatražio je od vodstva kluba pojačanja “što je prije moguće” kako bi Topnici ostali u borbi za naslov prvaka. Arsenal je ostao bez napadača Gabriela Jesusa koji se ozlijedio tijekom Svjetskog prvenstva. Brazilac je ozlijedio koljeno i bit će van terena najmanje tri mjeseca.

“Znali smo koliko je važno dobiti igrače na početku ljeta i to je ista stvar koju želimo učiniti u siječnju. Ne trebamo tijelo, trebamo igrače koji čine momčad boljom”, rekao je Arteta engleskim medijima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Posljednjih dana pisalo se kako Arsenal pregovara s 21-godišnjim igračem ukrajinskog Shakhtara Mihailom Mudrikom, ali i s još nekoliko igrača.

Arsenal je trenutno na vrhu ljestvice sa 37 bodova, pet više od Manchester Cityja, dok trećeplasirani Newcastle United zaostaje sedam bodova.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!